Corona en afspraken

In verband met de maatregelen rondom het corona virus is ons kantoor tot 6 april as. alleen op afspraak geopend. Alleen als het echt nodig is, plannen wij fysieke afspraken op kantoor. Daarbij nemen we de hygiënemaatregelen in acht, om uw en onze gezondheid te waarborgen. Bij voorkeur vinden gesprekken telefonisch of via app/chat plaats. Zijn er vragen, aarzel dan niet om ons te bellen. 

lees meer

Aangifte 2019

Haal het maximale uit uw belastingaangifte

De Belastingdienst vult tegenwoordig uw belastingaangifte al grotendeels voor u in. Lekker makkelijk, maar dit betekent niet dat u zo automatisch het maximale uit uw aangifte haalt. Wilt u voorkomen dat u onnodig geld laat liggen? Doe dan uw voordeel met de tips uit dit artikel.Hulp nodig? Bel, mail of app ons gerust!

lees meer

Financiële consequenties samengesteld gezin

Het komt steeds meer voor, verbroken relaties en daarna nieuw geluk vinden bij een ander. Dit heeft best veel financiële en erfrechtelijke consequenties, vooral als er kinderen in het spel zijn. Kinderen uit vorige relaties maar ook uit de nieuwe. Waar moet je allemaal bij nadenken om dit financieel zo goed mogelijk te regelen? Lees er meer over in dit artikel.

lees meer