Opening kantoor Zelhem

 We hebben een fantastische middag gehad met de opening. Klanten, accountmanagers, buurt, zakelijke relaties en natuurlijk onze familie en vrienden waren er. Het was een gezellige drukte.We zijn mega in de bloemen gezet en kunnen voorlopig voort met de heerlijke flessen wijn.BEDANKT iedereen die belangstelling heeft getoond op welke manier dan ook!Bedankt ook De Groes in Zelhem voor het verzorgen van de catering!

lees meer

Heeft u moeite met het invullen van uw belastingaangifte?

Wij helpen u graag

Heeft u moeite met het invullen van uw belastingaangifte? Wij helpen u graag. We regelen niet alleen uw aangifte, maar checken direct uw financiele zaken. Zo weet u zeker dat al uw financien goed geregeld zijn. Een fijn gevoel. Maak direct uw afspraakOf bel: 0573 281892

lees meer

Beter een lage spaarrente...

dan géén spaargeld

Sparen loont niet meer, dus dan maar zoeken naar een andere bestemming voor het geld. Zo kun je denken, maar dat is niet de juiste insteek.Al jaren zitten de spaarrentes op een zeer laag niveau. Er zijn verschillen tussen de diverse banken, maar de verschillen zijn vaak te klein om over te stappen. Het maakt namelijk maar weinig uit als je 0,1 procent meer spaarrente kunt krijgen. Mogelijk gaat de bank met op dit moment een hogere spaarrente volgende week een verlaging doorvoeren.

lees meer