Heeft u moeite met het invullen van uw belastingaangifte?

Wij helpen u graag

Heeft u moeite met het invullen van uw belastingaangifte? Wij helpen u graag. We regelen niet alleen uw aangifte, maar checken direct uw financiele zaken. Zo weet u zeker dat al uw financien goed geregeld zijn. Een fijn gevoel. Maak direct uw afspraakOf bel: 0573 281892

lees meer

Beter een lage spaarrente...

dan géén spaargeld

Sparen loont niet meer, dus dan maar zoeken naar een andere bestemming voor het geld. Zo kun je denken, maar dat is niet de juiste insteek.Al jaren zitten de spaarrentes op een zeer laag niveau. Er zijn verschillen tussen de diverse banken, maar de verschillen zijn vaak te klein om over te stappen. Het maakt namelijk maar weinig uit als je 0,1 procent meer spaarrente kunt krijgen. Mogelijk gaat de bank met op dit moment een hogere spaarrente volgende week een verlaging doorvoeren.

lees meer

Het voordeel van onafhankelijk hypotheekadvies

Je kunt voor een hypotheek naar de bank gaan, maar kiezen voor onafhankelijk advies heeft voordelen. Waarom niet kiezen voor de adviseur van de bank?De medewerkers van de bank waar ook jouw betaalrekeningen en spaarrekeningen lopen kennen jou. Tenminste dat is vaak het uitgangspunt bij het kiezen van een bank waar je een hypotheek af kunt sluiten. Maar dat is een illusie. De hypotheekadviseur van de bank houdt zich niet bezig met jouw overige diensten bij dezelfde bank.

lees meer