Financiële voorjaarsschoonmaak

Van de nood een deugd maken

Het voorjaar breekt weer aan. Het coronavirus zorgt ervoor dat u net als miljoenen andere mensen meer tijd in en rond het huis doorbrengt. Een goed moment om aan de slag te gaan met uw eigen grote financiële voorjaarsschoonmaak en uw financiën eens goed onder de loep te nemen. Lees hier het artikel over hoe je dit het beste aanpakt.

lees meer

Aangifte 2019

Haal het maximale uit uw belastingaangifte

De Belastingdienst vult tegenwoordig uw belastingaangifte al grotendeels voor u in. Lekker makkelijk, maar dit betekent niet dat u zo automatisch het maximale uit uw aangifte haalt. Wilt u voorkomen dat u onnodig geld laat liggen? Doe dan uw voordeel met de tips uit dit artikel.Hulp nodig? Bel, mail of app ons gerust!

lees meer

Financiële consequenties samengesteld gezin

Het komt steeds meer voor, verbroken relaties en daarna nieuw geluk vinden bij een ander. Dit heeft best veel financiële en erfrechtelijke consequenties, vooral als er kinderen in het spel zijn. Kinderen uit vorige relaties maar ook uit de nieuwe. Waar moet je allemaal bij nadenken om dit financieel zo goed mogelijk te regelen? Lees er meer over in dit artikel.

lees meer