Overlijden en financiële zaken

Heb jij je financiele zaken goed geregeld bij overlijden? Dat is natuurlijk niet het meest vrolijke onderwerp om over na det denken, maar we hebben er wel mee te maken, ook tijdens corona. Wat valt er financieel te regelen? Waar moet je aan denken? Heb je recht op een uitkering? Of krijg je juist te maken met allerlei kosten en rompslomp als nabestaande? En ben je ondernemer, hoe zit het dan met je bedrijf?Allemaal vragen wie van belang zijn. In dit artikel kun je lezen welke stappen je kunt doorlopen . Uiteraard kunnen we hier behulpzaam bij zijn.

lees meer

Is het verstandig om in de huidige markt een huis te kopen of te verkopen?

Hierbij spelen verschillende overwegingen een rol. In dit artikel kun je er meer over lezen. Kom je er zelf niet uit? Maak gerust een afspraak, wij adviseren je graag over jouw situatie. Een eerste gesprek (bij voorkeur online momenteel) is geheel kosteloos. 

lees meer

Welke invloed heeft corona op de huizenmarkt?

Krijgt ook de woningmarkt een klap door de coronacrisis? Worden de huizen de komende tijd veel minder waard, net zoals tijdens de kredietcrisis? Het is een veelgestelde vraag. In dit artikel van LevenWonen zetten ze de feiten op een rij.

lees meer